Независимо дали планирате кратко бягство за уикенда или продължителна експедиция из страната, ARB разполага с широка гама от качествени палатки и тенти за всяко пътуване. Палатките и тентите на ARB са изработени от здрави материали, устойчиви на изключително тежки условия. Каквото и да се стовари върху тях, те ще издържат.

Палатки ARB

ARB Офроуд оборудване

Палатките SkyDome от ARB съчетават последните иновации в производството и предлагат несравнимо удобство. Конструирани с грижа към най-малкия детайл, тези палатки могат да посрещнат всички нужди на притежателите на 4 х 4 и въобще на всеки пътник.

Във времето скромните палатки са еволюирали от прост плащ до умел дизайн, а напоследък и до конструкции с сводест покрив. Тази тенденция продължава и в палатките SkyDome от ARB.

Разработени за максимално удобство

С цел да се преодолее усещането за клаустрофобия у някои палатки, палатката SkyDome от ARB е конструирана в много широк размер. Това са най-високите в бранша палатки, които позволяват на собственика им да се движи свободно или да се обтегне, без неприятното чувство на затвореност. Широките мрежести отвори осигуряват отлична вентилация, с което се намалява вътрешната кондензация. А в по-топли климатични пояси предлага и повече приток на въздух.

Самостоятелната архитектура на SkyDome означава, че тя няма нужда от колчета и въжета в случаите, в които е поставена върху хоризонтални повърхности. В съчетание на водоустойчиви материали с дюшек с гъсто напластена пяна, тази палатка ще ви предостави комфортен сън при всякакви условия. Гамата от палатки SkyDome включва конфигурации за един и за двама души. Може да бъде поръчана с опция за обувки, която позволява да се съхраняват вашите обувки или друго оборудване на сигурно от природните стихии място.

Палатки за автомобил ARB

Палатките за автомобил на ARB съчетават съвременен дизайн с материали, които са последен писък на модата по отношение на здравина, твърдост и водоустойчивост. Произведени са от висококачествени полипамучни тъкани в комбинация с допълнителни полиестерни покривала Oxford. Палатките за автомобили се монтират лесно върху специално разработените от ARB стойка, решетка Thule или върху металните греди Rhino. Сгъваема стълба осигурява безпрепятствен достъп до вашето легло.

Анодираните алуминиеви компоненти подобряват устойчивостта на корозия и придават отличен естетически вид. Дюшекът с гъсто напластена пяна (с подменя Ема обвивка) е гаранция за качествения ви сън. И в никакъв случай не се тревожете от ухапвания от буболечки – палатките на ARB са с третирани срещу насекоми прозорци и врати.

Палатка за автомобил Simpson III

Палатката за автомобил Simpson III предлага максималния комфорт и спокойствие на път. Разгъва се само за няколко минути. Осигурява помещение за сън над земята, защитено от влиянието на природните сили. Цялото оборудване на леглото може да остане в палатката по време на транспортирането, като по този начин не заема ненужно място в автомобила – така можете лесно и бързо да потеглите отново на път. А системата от ластици ще ви помогне да затворите палатката.

Размери: 1400 мм широчина х 2400 мм дължина х 1300 мм височина

Лесен монтаж

Алуминиева стълба

Покривало за път

Палатка за автомобил Kakadu

Палатаката за автомобил Kakadu е разработена за по-топъл климат и предлага множество характеристики, които да превърнат приключенията ви на път в удоволствие. Палатката Kakadu има по-широки странични прозорци, които осигуряват повече приток на въздух и естествена светлина. Тази палатка е удобна и за монтаж върху задницата на товарни автомобили или ремаркета, когато подът на палатката може да се инсталира в по-голяма близост до земята.

Дюшекът от сгъстена и пресована пяна се сгъва по-лесно и допълнително олекотява съоръжението.

  • Можете да поръчате и по-твърд дюшек с лентова пяна.

Размери на сглобената палатка: 1400 мм широчина х 2400 мм дължина х 1300 мм височина

Лесна за монтаж

Безопасно съхранение

Алуминиева стълба

Тенти ARB

Тенти

Лесни за монтаж и ползване. Самостоятелни и сгъваеми. Могат да бъдат монтирани встрани върху покривния багажник. Пренасянето им е удобно и могат да се разпънат веднага при пристигане. Специално разработени са за условия като в най-отдалечените места на Австралия. Имат телескопични крака за коригиране на височината и предлагат бърз и удобен способ за предпазване от влиянието на метеорологичните условия. Предлага се в здрава и подсилена PVC-торба.

Произведени са от полипамучна тъкан от 300 г/кв.м. с полиуретаново покритие. Тентите са водоустойчиви и имат коефициент на защита от ултравиолетови лъчи 50+.

Тента тип стая с под

Разработена да служи като изцяло затворена стая, тази тента предлага допълнителна защита от метеорологичните условия и осигурява уединение.

Тентата-стая може да се използва с моделите тента 2500 и 2000. Има здрав под, два големи прозореца с мрежести отвори и с навиващи се щори, врата с цип, изградена от плътни елементи и мрежести отвори.

Изцяло затворена с интегриран покрив точно под основното платнище на тентата.

  • На задната стена е разположена основната врата, която може да се използва за пряк достъп до вътрешността на автомобила през неговата задна врата. Задната врата на автомобила може да се използва и като навес в зависимост от монтажната позиция на тентата;

  • Изводи за 12V/240V;

  • Предлага се с колчета от закалена стомана и регулируеми връзки за опъване.